Gastenboek.

In verband met Spam is het alleen mogelijk om uw bericht voor het Gastenboek via info@dynamiccycling.eu in te sturen, ik zorg dan dat uw bericht op de site geplaatst word.


 Merlijn Kleijne


2014/11/05 21:31:00


De beste beslissing was het, toen ik in augustus 2013 mijn racefiets kocht… Meteen ingeschreven voor een aantal tochten met Dynamic Cycling.

Afgelopen twee dagen voor het eerst echte lange tochten gefietst in de prachtige omgeving van Hengelo. Als broekie mee met zeer ervaren fietsers. Best spannend vond ik het, zou ik het wel kunnen? Zouden al die uurtjes RPM, fitness en buiten fietsen genoeg zijn geweest? Zou ik de groep niet ophouden?
Met een ontzettend trots en tevreden gevoel kan ik nu terugkijken op fantastische fietstochten door weer en wind met een gezellige groep mensen. Genieten was het!

Ik heb veel geleerd over fietsen in een groep, mijn fiets nog beter leren kennen. Ik kreeg goede tips, er werd goed op me gelet en voor me gezorgd.

Dankjewel Rob, voor de ontspannen sfeer en de geweldige begeleiding. Niet alleen de afgelopen dagen, maar ook in de maanden er naar toe. Mijn vertrouwen in het fietsen en in mezelf is enorm gegroeid. Ik verheug me nu al op Limburg ;-).

 

 Mirjam Wolder

2014/10/05 19:26:00

Fietsen met Dynamic Cycling is een geweldig groot plezier. Rob Faas is een bijzonder inspirerende coach. Geen poespas. Relaxed is hierbij zijn sleutelwoord. Rob houdt alles en iedereen in de gaten, daagt je uit, geeft tips en helpt mij mijn grenzen zo te verleggen dat ik zelfs mee de bergen in ga dit jaar. Dat had ik zonder de fietsspirit die ik door Dynamic Cycling heb gekregen niet zo snel gedaan. Voor mij staat Dynamic Cycling voor wielrennen met sociale mensen en vooral ook heel veel lol! Een heerlijk verslavende combinatie.

 

Jolanda Ligtvoet

2013/04/09 11:56:00

Afgelopen zaterdag met Dynamic Cycling een prachtige rit gemaakt op de racefiets. De 65 km die gepland stonden werden er iets meer omdat de groep uit redelijk ervaren renners bestond. Wel was er onderweg koffie met appeltaart zodat de nodige rust kon worden gepakt. Was een prima start van het seizoen Rob, ik hoop dat er nog meer van dit soort ritten op de planning komen.


Gerard van Eijden

2012/05/23 21:22:22


Wat kijk ik weer uit naar de week in Frankrijk. Super mooie omgeving,knokkend met jezelf de berg op fietsen en daarna zien wat je allemaal hebt afgelegd.Op de top een colaatje en daarna weer naar beneden suizen; echt kicken. In je eigen tempo weliswaar en dat is nou juist het leuke van deze tochten met Rob. er is altijd niveauverschil in een groep maar je fietst nooit alleen. Hij houdt je in de gaten en blijft je begeleiden bergop en bergaf. Verder staat in de groep veiligheid absoluut bovenaan en hier wordt continu op gelet. Een voor mij zeer belangrijk aspect.Het gevoel dat je de berg hebt bedwongen is echt onbeschrijfelijk. Dus als je nog twijfelt neem van mij aan: DOEN!!! Je zult er absoluut geen spijt van krijgen.

Groeten van Gerard.

Egwin

2012/05/13 20:14:02


Net terug uit Limburg 3 dagen fietsen bijna 300km helemaal top geregeld. Was een goede voorbereiding voor mijn eerste Alpen tochten over een maand thanks Rob

Monique Luijnenburg

2012/04/17 21:26:52


Afgelopen weekend kilometers gemaakt in de buurt van Hengelo met Dynamic Cycling. Het was geweldig. Mooie landelijke omgeving, bijna geen verkeer dus lekker doorfietsen en de organisatie was ook top.

Jolanda

2012/04/15 14:51:54


Net terug van twee dagen fietsen in de omgeving van Hengelo.

Ondanks ik nog maar weinig km in de benen had was het erg goed vol te houden.

Dank je wel Rob voor wederom mooie tochten waarin zelfs de zandpaden leuk waren ;)

Alexander Faber

2012/02/07 22:09:10


"Naast een leuke baan is kwaliteit van leven een groot goed; een prettige balans tussen gezondheid, intellectuele uitdaging en warme sociale contacten.Bij Rob laad ik minstens een maal per week de batterij fysiek en geestelijk op: Rob combineert een uitdagend sportief programma met een onnavolgbare fijne persoonlijkheid: van een uurtje spinnen maakt hij een feestje.Daarnaast is hij oprecht geïnteresseerd in de mens achter de sporter, maar ook is hij begaan met individuen die het in 't leven slecht hebben. Zijn 4-voudige deelname aan Alpe du'Zes en andere toertochten voor goede doelen zijn daar stille getuigen van.Met het concept Dynamic Cycling heeft met Rob alles in huis om schitterende belevenissen op de fiets te garanderen. Voor het individu, groepen vrienden of voor een bedrijf dat haar relaties iets bijzonders wil aanbieden."

Egwin

2011/10/09 20:31:45


Net terug van een heerlijk weekend fietsen in limburg. Super tochten, mooie omgeving en top gezelschap bedankt Rob!

Monique Luijnenburg

2011/09/23 12:44:10


De Dam tot Dam Classic van 18 september was geweldig. 150 km fietsen in de regen en wind. Maar we hebben het gewoon uitgefietst met een hoop lol onderweg. Bedankt mannen voor deze nate maar mooie tocht.

Egwin

2011/09/19 09:59:37


Haai Rob,


Dam tot dam was lekker 150 km met wind, regen en onweer.


Helemaal top dus.


Thanks,


Egwin

Kirstie nieuwenburg

2011/08/27 11:43:59


Rob bedankt voor het leuk workshop op vrijdag avond 26\08\2011 bij Your life.IK vond het erg leuk.groetjes Kirstie.