Sportvasten: Switch in 10 dagen van suiker- naar vetverbranding en wordt blijvend slanker en vitaler. Sportvasten is geen dieet maar een sportieve trainingsmethode waarmee je spieren en hersenen veel beter worden in het verbruiken van vetten doordat je sporten combineert met een korte sapvastenkuur. Het gaat niet om heel veel sporten of heel lang, 30 minuten per dag is genoeg. De vastenkuur en de supplementen doen de rest waardoor je een turbotraining op je vetverbranding doormaakt. Sportvasten staat voor een unieke kuur die in slechts 10 dagen de stofwisseling zodanig beïnvloedt, dat men blijvend fitter, slanker en vitaler wordt.

Wat houdt sportvasten in? Sportvasten is een unieke krachtige methode gericht op het beïnvloeden van de stofwisseling, zodat er een duurzame ‘switch’ van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Deze ‘switch’ wordt bereikt door een specifieke combinatie van voeding, vasten, suppletie en sporten toe te passen. Het lichaam wordt hierdoor zodanig geprikkeld, dat het meer energie uit vet gaat halen en minder uit suiker. Met als gevolg een afname van overtollig vetweefsel en een verminderde behoefte aan suiker. Het lichaam kan hierdoor meer energie produceren, zodat onder andere de vitaliteit, het concentratievermogen en de sportprestaties verbeteren. Het resultaat van de ‘switch’ is verbluffend: men wordt blijvend fitter, slanker en vitaler in 10 dagen! Na het doen van een sportvastenkuur van 10 dagen ziet men bij vrouwen gemiddeld een duurzaam gewichtsverlies van 2-4 kg en een afname van de buikomtrek van 2-4 cm. Bij mannen is dit gewichtsverlies gemiddeld 3-6 kg en vermindert de buikomtrek gemiddeld 3-6 cm. Let op, dit zijn gemiddelden, de resultaten zijn per persoon verschillend en hangen onder meer af van het uitgangsgewicht.

Het grote voordeel van de sportvastenkuur is dat deze slechts 10 dagen duurt. Onder de professionele begeleiding van Rob Faas, gediplomeerd sportvastencoach, wordt de sportvastenkuur op maat samengesteld passend bij de behoeften en mogelijkheden van de klant. Door deze persoonlijke begeleiding is men er van verzekerd dat de kuur correct wordt uitgevoerd en het maximale resultaat wordt bereikt.

 

Wil jij weten of Sportvasten een aanvulling kan zijn op jouw trainingsprogramma?

Stuur een mail naar ; info@dynamiccycling.eu